Als het echt goed moet

Bedrijf/ Overheid

Ook verlenen wij onze diensten, zelf of in samenwerking met andere bedrijven, aan bedrijven en oveheids-instellingen

 

Meer Informatie

Onze diensten in vogelvlucht

 

Behalve dat wij werk aan particulieren leveren op het gebied van gevel-onderhoud en-renovatie, werken wij ook veel voor zakelijke klanten uit het bedrijfsleven of de overheid.

 

Uiteraard zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd en als bedrijf zijn wij ook bezig deze certificatie te verkrijgen:

 

 

Wij kunnen onze diensten leveren, al dan niet in samenwerking met andere bedrijven. Op onze beurt nemen wij ook vaak deel aan projecten van andere (hoofd) aannemers, bij voorbeeld in het aanleg/onderhoud van kunstwerken in de wegenbouw.

 

Enkele voorbeelden hiervan ziet U op bijgaande foto's:

 

 

Hier zijn wij bezig met een werk in Rozenburg (ZH), het reinigen van de gevel van een flatgebouw in opdracht van Resort wonen, waar wij samenwerkten met De Vlaming schilders te Den Haag. Het ging hier om een project van in totaal 240 woningen.

 

 

Het voorbeeld hierboven gaat om een complete gevelrenovatie in het centrum van Rotterdam. Dit omvat alles van gevelreiniging, betonrenovatie en schilderwerk.

 

Voorts houden wij ons - zoals gezegd - ook bezig met werken voor de overheid, zolas onderhoud en renovatie aan kunstwerken. Het gaat hier met name om graffiti-verwijdering, betonrenovatie en/of afwerking. Deze werken doen wij vaak in combinatie met andere bedrijven zoals Brabotech Aannemersbedrijf

 

 

Copyright 2009 vanvarikgroep