Als het echt goed moet

Graffiti verwijderen

Het verwijderen van graffiti vereist hoge kennis van te gebruiken materialen om het beste resultaat te krijgen.

 

Meer Informatie

Onze diensten in vogelvlucht

 

Een van de meest voorkomende verschijnselen van verontreiniging van objecten is graffiti. Of het nu op de gevel van uw woning of bedrijfspand is, of een openbaar werk als een brug, tunnel of viaduct.

 

Toegegeven, sommige graffiti-artiesten maken werkelijke kunststukjes van hun activiteiten, maar veelal bestaat het alleen uit het achterlaten van een 'tag', zeg maar een merkteken, op zoveel mogelijk plaatsen en ontsiert het hoofdzakelijk het getroffen object.

 

In de loop van de jaren is er bijna een competitie ontstaan tussen de aanbrengers van graffiti en reinigers. Voor de aanbrengers om hun materialen zoveel mogelijk 'permanent houdbaar' te maken en voor ons als professionele reinigers om dan toch het 'kunstwerk' onzichtbaar weg te krijgen.

 

Van Varik gevelrenovatie beschikt over alle nodige kennis, ervaring, apparatuur en middelen om graffiti te verwijderen en het object er weer brandschoon uit te laten zien.

 

Desgewenst kunnen wij het object na de reiniging ook behandelen met een anti-graffiticoating. Indien onverhoopt het object wederom met graffiti wordt vervuild, maakt dit het ons veel gemakkelijker - en voor U goedkoper - om het wederom te laten reinigen

 

Geen wonder dat wij veel werk verrichten voor bedrijven en overheidsinstellingen zoals gemeenten en wegbeheerders voor het reinigen van bijvoorbeeld scholen, sportzalen en verkeersobjecten zoals bruggen en viaducten. Maar natuurlijk kunt u ook als particulier een beroep op ons doen indien uw woning of garage ten prooi is gevallen aan graffiti spuiters.

 

 

Copyright 2009 vanvarikgroep