Als het echt goed moet

Gevelreiniging

Gevelreiniging of beter: gevelrenovatie, kan bestaan uit een aantal activiteiten en stappen. Op deze pagina lichten we deze stuk voor stuk toe

 

Meer Informatie

Onze diensten in vogelvlucht

 

Gevelrenovatie is in het algemeen ervoor zorgen dat een beschadigde en/of vervuilde gevel weer in topconditie wordt gebracht. Hierbij kunnen de volgende aspecten aan de orde komen:

 

 

We beginnen met het opnemen van de staat van het metselwerk. Indien er beschadigde of verzakte delen in het metselwerk zijn, kunnen we deze vervangen. Hierbij zijn verschillende technieken mogelijk. Op de betreffende pagina lichten we deze verder toe.

 

Minstens zo belangrijk als het metselwek is de toestand van het voegwerk. Ook dit kan beschadigd zijn en dit kan aanleiding zijn tot vocht-doorslag. Daarom dient slecht voegwerk ook te worden vervangen. Dit vereist een specialistische aanpak, waarover U op de betreffende pagina verder kunt lezen.

 

Indien Uw woning of object ook beschikt over betonnen ornamenten of dorpels, kunnen deze ook worden opgeknapt. Betonrenovatie vereist tevens een specifieke aanpak.

 

Nadat de diverse onderdelen van de gevel zijn behandeld, is het uiteraard zaak dat het geheel er weer brandschoon bij komt te staan. Hiertoe hebben wij alle kennis en apparatuur ter beschikking om door middel van stralen en reinigen van het object het er weer als nieuw bij komt te staan.

 

En - uiteraard wilt U dat het eindresultaat voor een langere tijd wordt geconserveerd. Dit kunt U bereiken door impregneren van de gevels, zodat deze goed water-afstotend worden maar toch het object optimaal kunnen laten ' ademen'.

 

Wij van de Van Varik Groep zullen ervoor zorgen dat U - en wij ook - trots kunnen zijn op het resultaat!

Copyright 2009 vanvarikgroep